Directie aan het woord

De Burgemeester Amersfoordtschool

Welkom op onze website!

De Burgemeester Amersfoordtschool is een kleinschalige, openbare basisschool in Badhoevedorp.

Een kleine school waarin iedereen elkaar kent. Een school waarbij kwalitatief goed onderwijs en een prettig pedagogisch klimaat centraal staan. Een school met aandacht voor elk kind! Een school met een aparte afdeling voor hoogbegaafde kinderen en een school met plusklassen voor kinderen die meer aankunnen.

We hebben een overzichtelijke website voor u gemaakt met veel informatie. Neemt u vooral een kijkje in de fotogalerij en bij de groepen. Zo krijgt u een goede indruk van wat wij allemaal voor mooie dingen doen op onze school.

De komende periode zal de website nog verder aangevuld worden. We wensen u veel kijk- en leesplezier op onze website.

Wat zijn de plussen van de Amersfoordtschool?

* Kleine school waarin iedereen elkaar kent

* Zowel regulier onderwijs als voltijds onderwijs voor hoogbegaafden

* Plusklas voor meerbegaafde leerlingen

* Engels vanaf groep 1

* Veel aandacht voor Kunst en Cultuur (museumbezoeken)

* ICT : veel aandacht voor ICT d.m.v. computerkaarten, sterke educatieve software en laptops in de klas

* Schoolbrede ateliers 3x per jaar, gericht op thema's en vakken buiten het reguliere aanbod

* Groot schoolplein en een gymzaal voor de groepen 1-2 in de school zelf

Nieuwsgierig geworden?

U kunt onze school bezoeken door een afspraak te maken en te bellen naar 020 4490704 of te mailen naar info@amersfoordtschool.nl

Wij hopen u te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

mede namens het team van de BAS,
Christine Heijnen (directeur)