Welkom in groep 1-2 A

Welkom in groep 1/2A!

Wij zijn een gezellige kleutergroep met kinderen uit groep 1 en 2. In de groep zijn er op dit moment 15 meisjes en 11 jongens.

Juf Indra staat op maandag, dinsdag en donderdag op de groep. Juf Melanie werkt op woensdag en vrijdag bij ons. Sinds vorig week hebben we op de donderdag ook een stagiaire: Charlotte. Zij zit in het eerstejaar van de PABO.

We hebben een gevarieerde groep qua samenstelling; kinderen van net 4 en kleuters die al (bijna) 6 zijn.  Iedere groep heeft zijn eigen leerlijn. Los van deze leerlijn wordt er altijd gekeken naar de individuele ontwikkeling van het kind. We werken vanuit thema's waarin we de taal en rekendoelen betekenisvol aan bod laten komen.

Het belangrijkste is wel dat de kinderen het fijn hebben samen in de klas. Dit is iets waar we dagelijks aandacht aan besteden. Vanuit een veilig gevoel leren van en met elkaar.

Juf Melanie en juf Indra